Ons team: top of the bill!

Specialisten accountants en juristen 

Accova werd in 1988 opgericht door Rik Vanhaeren. Hij had er toen al een succesvolle loopbaan opzitten bij het Ministerie van Financiën als inspecteur, maar toch koos hij met volle overtuiging voor het onzekere bestaan van een startende zelfstandige. Uiteindelijk is het een enorm voordeel gebleken dat Rik de twee kanten van de fiscale medaille en de interne administratie zeer goed kent. 

Gestage groei in dossiers en personeel

In de loop der jaren heeft Accova een gestage groei in dossiers, personeel en rendabiliteit gekend. Vandaag hebben we een geweldig toegewijd team van 14 mensen, allemaal specialisten in hun vakgebied. 80% van onze medewerkers hebben een hogere of universitaire opleiding genoten en zijn lid van het IAB of het BIBF. Per jaar volgen zij minimaal een verplichte aanvullende vorming. 

Vandaag staat Rik Vanhaeren niet langer alleen aan het roer van Accova. Zijn zoon, Toon Vanhaeren is jurist, belastingconsulent en mede-zaakvoerder sedert een aantal jaren. Hugo Bellemans staat mee in voor het dagelijks reilen en zeilen van ons kantoor als office manager. 

Onze visie en werkwijze

Wij werken steeds met de beste oplossingen voor u in ons achterhoofd:

  • Een vaste dossierbeheerder voor elke klant: zo heeft u steeds een vast aanspreekpunt voor de verwerking van uw boekhouding en al uw vragen
  • Bij Accova voeren we permanent een dubbele controle uit, wat het foutpercentage sterk reduceert of zelfs zo goed als uitsluit
  • Verschillende samenwerkingsvormen zijn mogelijk
  • Facturatie gebeurt steeds op basis van vaste prijsafspraken of in regie
  • U krijgt steeds een uitgebreid en gedetailleerd verslag en precieze uurregistratie van onze werkzaamheden voor u