Office manager Hugo Bellemans

Hugo Bellemans studeerde aanvankelijk informatica (1981) en werkte bij een computerfabrikant als verantwoordelijke Research & Development Europa.
In 1986 startte hij zijn eigen IBM softwarebedrijf, actief in de boekhoudkundige, administratieve en logistieke software. Binnen die context sloot hij zich aan bij het instituut BIBF als erkend boekhouder - fiscalist. Na 15 jaren informatica verkocht hij zijn bedrijf (1996) en legde hij zich toe op het overlaten van bedrijven en crisismanagement. Daarbij reorganiseerde en startte hij diverse bedrijven door. Uit belangstelling behaalde hij op latere leeftijd aan de Universiteit van Antwerpen een diploma kandidaat Toegepaste Economische Wetenschappen en een diploma kandidaat Rechten.

Diverse gemeenschappelijke cases met Rik Vanhaeren, al 20 jaar lang zijn favoriete fiscale adviseur, mondden uit in een samenwerking als office manager bij Accova. Zijn taak bestaat erin ervoor te zorgen dat Accova op haar domein vooruitstrevend is en blijft, haar groei bestendigt in een omgeving waar elke medewerker het beste van zichzelf kan geven en dit optimaal ten dienste van het cliënteel.